شراکت اوج و سوره بر سر مصلحت نظام – شانس بالای دارابی درجشنواره فیلم فجر 39

فیلم سینمایی مصلحت نظام آماده حضور در جشنواره فجر می‌شود

به گزارش سایت راه نوشت، فیلم سینمایی مصلحت نظام به تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه و کارگردانی حسین دارابی آماده حضور در جشنواره فجر می‌شود.

این فیلم نخستین تجربه کارگردانی سینمایی حسین دارابی به حساب می‌آید و داستان آن در دهه ۶۰ می‌گذرد.

فیلم سینمایی مصلحت نظام سومین فیلم تولیدشده در باشگاه فیلم سوره است که با بازی فرهاد قائمیان، وحید رهبانی، مهدی حسینی‌نیا، مجید نوروزی، امیر نوروزی و نازنین فراهانی با همراهی جمعی از چهره‌های شناخته‌شده تئاتر کشور در سکوت خبری جلوی دوربین رفت.

این فیلم که نخستین محصول مشترک حوزه هنری و سازمان اوج به حساب می‌آید، سومین فیلم سینمایی است که در باشگاه فیلم سوره تولید شده و هم‌اکنون مراحل فنی را برای حضور در جشنواره فیلم فجر طی می کند.

حسین دارابی پیش از این با کارگردانی آثار کوتاه توانسته جوایز متعدد داخلی و خارجی را کسب کند که جایزه ویژه هیئت‌داوران جشنواره مذاهب امروز ایتالیا و جوایز اصلی جشنواره بین المللی فیلم کوتاه ۱۰۰، جشنواره مردمی عمار و… از جمله جوایز داخلی و بین‌المللی او به عنوان کارگردان بوده است.

منتخب سردبیر

هشتک‌های منتخب

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید