فیلم ها به دیدن شما می آیند – معرفی اجمالی سامانه نرم افزاری «سینمامردم» + بروشور

به گزارش سایت راه نوشت، (بلاگ عماریار) مهندسی نا عادلانه ساختار سینما در ایران به گونه ای است که اکران فیلم‌های روز، به وجود یک ساختمان ذاتاَ گران به نام «سینما» منوط شده است. به خاطر چنین قیدی، با گذشت زمان و پیشرفت ً کیفیت اکرانها ارتقا پیدا کرده است و تفاوت چندانی در سهولت دسترسی به فناوری، صرفا سینما ایجاد نشده است.

محروم ماندن بیش از 85 درصد شهرها، 100 درصد روستاها و ایرانیان خارج از کشور از دسترسی به فیلمهای روز سینمای ایران، محصول همین رویکرد است؛ چیزی که میزان گردش مالی ساالنه سینمای ایران را نیز تا حد زیادی محدود می کند. اقتصادی نیست و ابعاد فرهنگی و محتوایی دارد.

سامانه «عماریار» کوشیده است با تکیه بر تجربه «جشنواره مردمی فیلم عمار»، از ابتدای شکل‌گیری بر اساس اصل «عدالت اجتماعی»، سینما همگانی‌تر شود و عموم مردم ضمن دسترسی به سینما بتوانند تولیدات آن را نیز متنوع‌تر، گسترده تر و مردمی‌تر کنند.

ایده «اکران های مردمی» و استقبال چشمگیر مردم و فعالان فرهنگی از آن در سال های گذشته، نشان داد که ظرفیت و تقاضای داشتن سینما در شهرها و روستاهای کشور وجود دارد.

اما وقتی نوبت به اکران آثار سینمایی می‌رسید، موانعی بر سر راه بود که امکان اکران در مناطق فاقد سینما را شدیداَ محدود می ساخت. این اکران ها صرفاً باید از طریق دستگاه‌های سینما سیار انجام می شد که هزینه بر و محدود بود، اما برای پاسخ به این مسئله، ستاد مرکزی جشنواره عمار ضمن بررسی ابعاد موضوع و پژوهش در خصوص راه حل های موجود در دنیا، سامانه ای به نام «سینمامردم» را ویژه اکران در مناطق فاقد سینما رونمایی کرده است که محدودیت های سینما سیار را ندارد.

به کمک این سامانه، ضمن صیانت از فیلم و حقوق معنوی تولیدکننده، مردم مناطق فاقد سینما شهرهای فاقد سینما، روستاها و حتی ایرانیان خارج از کشور، می‌توانند همزمان فیلمهای جدید سینما را با حداقل هزینه و با تجهیزات موجود خودشان تماشا کنند.

مهم‌ترین مزیت‌های اکران باسینمامردم

امکان نمایش همزمان آثار روز سینما در مناطق فاقد سینما (برداشته شدن قید جغرافیا)
امکان نمایش فیلم در مکانهای مختلف همچون محل کار، مساجد، منازل و … (برداشته شدن قید اکران در سینما)
کاهش چشمگیر هزینه های اکران! (عدم نیاز به حملونقل تجهیزات سینماسیار و حضور نیروی انسانی)
امکان پخش فیلم با امکانات موجود (برداشته شدن قید دسترسی به امکانات سینمایی گران‌قیمت)
کاهش چشمگیر فاصله زمانی درخواست تا اکران (از چند روز و گاهی چند هفته به چند ساعت)
افزودن چند ده میلیونی دایره مخاطبان بالقوه سینمای ایران
اکران بلیتی و درآمدزایی فرهنگی
صیانت از امنیت فیلم و رمزنگاری با دوبرابر قدرت نسبت به نسخه سینمایی آثار
امکان پوشش بیش از دو هزار اکران همزمان در نقاط متفاوت
امکان همافزایی با سازمانهای مختلفی که دغدغه گسترش عدالت و ارتقای امکانات فرهنگی را در مناطق محروم دارند

منتخب سردبیر

هشتک‌های منتخب

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید